2114090534 ΚΡΑΤΥΛΟΥ 6, Κολωνός monoseispaom@yahoo.com
banner imagebanner image

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ - ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ

Η εξωτερική θερμομόνωση (θερμοπρόσοψη) των τοίχων είναι η τοποθέτηση θερμομόνωσης στο εξωτερικό μέρος όλων των κατακόρυφων εξωτερικών τοίχων του κτιρίου και η προστασία αυτής με διαδοχικές στρώσεις εξειδικευμένων υλικών ώστε να παρέχει μεγάλη αντοχή στο χρόνο, τις καιρικές συνθήκες, τις μηχανικές καταπονήσεις, τις ανεμοπιέσεις, τις ισχυρές κρούσεις και οποιαδήποτε άλλη επίδραση μπορεί να επηρεάσει την λειτουργία της.

Η επιλογή της κατάλληλης εξωτερικής θερμομόνωσης σε ένα κτίριο γίνεται λαμβάνοντας υπόψη την υπάρχουσα θερμομονωτική του επάρκεια (για παλαιό κτίριο) ή την ενεργειακή μελέτη (νέο κτίριο) σε συνδυασμό με την κλιματική ζώνη (περιοχή) που βρίσκεται το κτίριο, τη χρήση του και τα δομικά στοιχεία από τα οποία αποτελείται.

Η Εξωτερική Θερμομόνωση (Θερμοπρόσοψη) έχει τα εξής πλεονεκτήματα:

Ολοκληρωμένη θερμομόνωση, χωρίς να δημιουργούνται θερμογέφυρες στα στοιχεία του κτιρίου από σκυρόδεμα, πχ. δοκάρια, κολώνες, τοιχία κ.λ.π.
Η εξωτερική θερμομόνωση (θερμοπρόσοψη) προστατεύει τις επιφάνειες των τοίχων από υγρασίες, διότι δεν δημιουργούνται συνθήκες υγροποίησης υδρατμών στο εσωτερικό του κτιρίου ή μέσα στον τοίχο, ενώ ταυτόχρονα τις στεγανοποιεί.
Επιτυγχάνουμε καλύτερη αξιοποίηση της θερμοχωρητικότητας του εσωτερικού τοίχου, με αποτέλεσμα τη διατήρηση της επιθυμητής θερμοκρασίας του κτιρίου για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μετά την διακοπή της θέρμανσης ή του κλιματισμού.
Με την εξωτερική θερμομόνωση (θερμοπρόσοψη) δεν μειώνεται το εμβαδόν του εσωτερικού χώρου, καθώς όλες οι εργασίες γίνονται εξωτερικά.
Οι εξωτερικοί τοίχοι του κτιρίου αναβαθμίζονται αισθητικά.
Το σύστημα θερμοπρόσοψης που προτείνεται, προσφέρει  υψηλή διαπνοή και ελαστικότητα, καθώς και μεγάλη αντοχή στους ρύπους, την μούχλα και τους μικροοργανισμούς. Οι τελικές επιφάνειες είναι “αυτοκαθαριζόμενες”.
Το κόστος κατασκευής αποσβένεται  μέσα σε πέντε έτη.

Τα συνεργεία μας χρησιμοποιούν τα καλύτερα πιστοποιημένα υλικά κι εγγυούνται πλήρως την μακροβιότητα της μόνωσης καθώς παρέχουμε εγγυημένη μόνωση με 20ετή γραπτή εγγύηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας ( 211 40 90 534 / 693 80 79 942 ) , και  εντελώς δωρεάν θα έρθουμε στον χώρο σας και   θα επιλέξουμε μαζί το είδος της μόνωσης που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας.
Δραστηριοποιούμαστε  σε όλη την Ελλάδα

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΠΑ.Ο.Μ.Κρατύλου 6, ΑθήναΤηλ: 211 4090534 / Κιν: 6938 079942