2114090534 ΚΡΑΤΥΛΟΥ 6, Κολωνός monoseispaom@yahoo.com
banner imagebanner image

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Η εσωτερική θερμομόνωση των τοίχων είναι η τοποθέτηση θερμομόνωσης στο εσωτερικό μέρος όλων των κατακόρυφων εσωτερικών τοίχων, δοκαριών, κολώνων, καθώς και την οροφή του κτιρίου. Η επιλογή της εσωτερικής θερμομόνωσης γίνεται συνήθως εάν δεν είναι εφικτή η εξωτερική θερμομόνωση της επιφάνειας, κυρίως για λόγους προσβασιμότητας.

Η εσωτερική θερμομόνωση μπορεί να τοποθετηθεί μόνο στις προβληματικές επιφάνειες, π.χ. στον βορινό τοίχο του σπιτιού, μειώνοντας έτσι το κατασκευαστικό κόστος στο ελάχιστο.

Η Εσωτερική Θερμομόνωση έχει τα εξής πλεονεκτήματα:

Με την εφαρμογή της εσωτερικής θερμομόνωσης τα θερμομονωτικά αποτελέσματα είναι άμεσα, καθώς η θερμομόνωση βρίσκεται πριν από τα δομικά στοιχεία του τοίχου, με αποτέλεσμα το κτίριο εσωτερικά να θερμαίνεται γρηγορότερα το χειμώνα και να ψύχεται πιο εύκολα το καλοκαίρι.
Το θερμομονωτικό υλικό δεν είναι εκτεθειμένο στο περιβάλλον και τις καιρικές μεταβολές, γι' αυτό και δεν απαιτείται και ιδιαίτερη προστασία του.
Επειδή όλες οι εργασίες στην εσωτερική θερμομόνωση γίνονται στο εσωτερικό του κτιρίου, μπορούν να πραγματοποιηθούν οποτεδήποτε μέσα στον χρόνο, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.
Δεν αλλάζει η οπτική εικόνα του κτιρίου καθώς δεν πραγματοποιείται καμία εργασία στην εξωτερική πλευρά των τοίχων.
Δεν έχει ημερομηνία λήξης, καθώς η μόνωση βρίσκεται στο εσωτερικό του κτιρίου.
Εκτός από την παροχή της απαιτούμενης θερμομόνωσης, τα μονωτικά υλικά προσφέρουν και ακουστική μόνωση.
Είναι οικονομική και το κόστος κατασκευής αποσβένεται μέσα σε πέντε έτη.

 

Τα συνεργεία μας χρησιμοποιούν τα καλύτερα πιστοποιημένα υλικά κι εγγυούνται πλήρως την μακροβιότητα της μόνωσης καθώς παρέχουμε εγγυημένη μόνωση με 20ετή γραπτή εγγύηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας ( 211 40 90 534 / 693 80 79 942 ) , και  εντελώς δωρεάν θα έρθουμε στον χώρο σας και   θα επιλέξουμε μαζί το είδος της μόνωσης που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας.
Δραστηριοποιούμαστε  σε όλη την Ελλάδα

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΠΑ.Ο.Μ.Κρατύλου 6, ΑθήναΤηλ: 211 4090534 / Κιν: 6938 079942